Over mij

Hallo! Welkom bij Liemzorgt.

Ik zal mezelf even voorstellen zodat u weet wie u voor u heeft. Ik ben Simone Liem, vijf jaar geleden afgestudeerd aan de HBO-V. Na mijn afstuderen ben ik in een zelfsturend thuiszorgteam gaan werken als wijkverpleegkundige. Omdat ik er achter kwam dat ik voor een baas niet altijd de zorg kan leveren zoals die naar mijn mening noodzakelijk is, ben ik per september 2019 de uitdaging aangegaan om als ZZP’er te gaan werken. Ik ben erg gepassioneerd over mijn vak en lever graag kwalitatief goede zorg op maat gemaakt voor de cliënt. Dit komt er op neer dat ik verpleging, verzorging en begeleiding wil combineren zodat de cliënt alles krijgt wat hij/zij nodig heeft zonder dat elk product door een aparte zorgverlener geleverd moet worden.

In de thuiszorg heb ik ervaring opgedaan met veel verschillende ziektebeelden en handelingen. Zo heb ik me drie jaar geleden gespecialiseerd in wondzorg door middel van een postgraduaat en heb ik onder andere ook veel ervaring op gedaan met dementerende, terminale en bejaarde cliënten.
Als u wil weten of ik ook ervaring heb met uw ziektebeeld en/of zorgvraag, neem dan gerust contact met mij op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ik zo nodig mijn kennis en kunde toelichten.

Samen zorgen we ervoor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft!